Urządzenie do nacinania i powiększania kotletów
Opis produktu
Producent : Schnitzelmaster
Urządzenia do nacinania i powiekszania kotletów (sznycel wiedeński) typ PROFI, MAXI
Szerokośći walcy PROFI: 243 mm / MAXI: 323 mm
Kuchnie, restauracje i hotele mają wciąż ten sam problem - skruszanie mięsa. Tradycyjna obróbka mięsa za pomocą tłuczka to zadanie żmudne, męczące, wyczerpujące, głośne i niezbyt czyste. Aby rozwiązać ten problem niemiecka firma Schnitzelmaster zaprojektowała Skruszasz Schnitzelmaster. Dwa walce zgniatające napędzane są ręczną korbą. Kształt walców i ich plastikowe pokrycie gwarantuje najlepszy przerób mięsa. Dzięki urządzeniu sok zostaje w mięsie i porównując do tradycyjnej metody, jakość skruszonego mięsa jest o wiele lepsza. Zalety urządzenia: - Przerabia każdy rodzaj mięsa bez kości - Zwiększa efektywna powierzchnię skruszonego mięsa - Nie niszczy struktury włókna i komórek mięsa - Jest łatwy w obsłudze nie wymagającej szkolenia - Przerabia płaty mięsa do 12 mm grubości (z dodatkowym walcem do kotletów i polędwicy wołowej do 30mm) - Zawsze czyste i ciche miejsce pracy - O połowę krótszy czas obróbki - Bardziej soczyste mięso w stosunku do tradycyjnej metody (brak utraty wagi) - Skruszone mięso nie traci na jakości - Łatwy demontaż i możliwość mycia w zmywarkach Wersja "PROFI" o szerokości roboczej 24cm jest odpowiednia dla mięs o wadze do 200g/220g - szersza "MAXI" o 32cm jest odpowiednia dla mięs o wadze od 220g/250g.
Dane techniczne do typu PROFI: - Szerokość walcy 243 mm - Średnica walca 98 mm - Szerokość urządzenia z korbą 460 mm - Wysokość 290 mm - Waga 15,7 kg |
Zapytaj o Ofertę
Firma: | |
Imię i nazwisko: | |
telefon: | |
e-mail: | |
Treść wiadomości: | |
Na podstawie art. 32 ust 4 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych, zwane dalej RODO Państwa dane przetwarzane są tylko do celów kontaktowych i nie będą udostępniane innym podmiotom niż upoważnionym na podstawie przepisów prawa. Dane będą przetwarzane tylko i wyłącznie do momentu zrealizowania celu, dla którego zostały zebrane. Administratorem podanych przez Panią/Pana danych osobowych za pomocą formularza kontaktowego jest Firma "Inter WIBA Sp. J. Andrzej Wiewióra-Barabach Wiesława Wiewióra-Barabach" z siedzibą w Bielsku-Białej, ul. Krakowska 263, 43-305 Bielsko-Biała. Wybierając drogę kontaktu z nami za pomocą formularza kontaktowego, jednocześnie wyraża Pani/Pan zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych takich jak: imię, nazwisko, nazwa firmy, adres mailowy i telefon. Ma Pan/Pani prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania. Jeśli ktoś naruszy bezpieczeństwo Pana/Pani danych osobowych, przysługuje Panu/Pani prawo złożenia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych. | |
Tytuł | Rozmiar | Operacje | |
---|---|---|---|
Arbeitsweise | 86,7 kB | Pobierz plik | |
Gebrauch 1 | 87,1 kB | Pobierz plik | |
Zubehör | 63,1 kB | Pobierz plik | |
Zusammenbau | 98,6 kB | Pobierz plik | |
video | 1932,3 kB | Pobierz plik |