PRASA DO FORMOWANIA BOCZKU,MIĘSA HOEGGER SP-280
Opis produktu
Producent: HOEGGER
Model: SP 280
Tasma odbierająca produkt szer.600 mm
Panel sterujący Simatic C7-623
Wydajnośc około 5-6 cykli /min (w zalezności od czasu presowania)
Wymiary: dług.2400 x szer. 800 x wysok. 1700 mm
Waga 1800 kg
Zasilanie: 400 V/230 V / 50Hz
Zapotrzebowanie powietrzem 6 do 10 bar
Prasa do mięsa HOEGGER SP 280 jest maszyną o dużej wydajności. Prezentowany model jest idealny do formowania produktu średniej i dużej wielkości. Pnełmatyczne rozwiązania techniczne dostarczają prasie bardzo dużą siłę podczas jej pracy.
Prasa jest prosta w obsłudze. Maszyna wykonana ze stali nierdzewnej i elementów kwasoodpornych.
Zapytaj o Ofertę
Firma: | |
Imię i nazwisko: | |
telefon: | |
e-mail: | |
Treść wiadomości: | |
Na podstawie art. 32 ust 4 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych, zwane dalej RODO Państwa dane przetwarzane są tylko do celów kontaktowych i nie będą udostępniane innym podmiotom niż upoważnionym na podstawie przepisów prawa. Dane będą przetwarzane tylko i wyłącznie do momentu zrealizowania celu, dla którego zostały zebrane. Administratorem podanych przez Panią/Pana danych osobowych za pomocą formularza kontaktowego jest Firma "Inter WIBA Sp. J. Andrzej Wiewióra-Barabach Wiesława Wiewióra-Barabach" z siedzibą w Bielsku-Białej, ul. Krakowska 263, 43-305 Bielsko-Biała. Wybierając drogę kontaktu z nami za pomocą formularza kontaktowego, jednocześnie wyraża Pani/Pan zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych takich jak: imię, nazwisko, nazwa firmy, adres mailowy i telefon. Ma Pan/Pani prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania. Jeśli ktoś naruszy bezpieczeństwo Pana/Pani danych osobowych, przysługuje Panu/Pani prawo złożenia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych. | |