Vacuum Filler Handtmann VF 50/80
Product description
Producer: Handtmann
Type: VF 50
Output: 4 kW
Weight: 450 kg
Dimensions: Width 525 x length 844 x height 1600 mm
Connection: 400V/50 Hz
Vacuum filler HANDTMANN VF 50
-Without loading
-MC control
-Split funnel 40 / 80L
-Serving setting from 5 g to 1000 g
-Portion and turn up to 420 portions / minute
-Capacity up to 2.600 kg / h
Portioning speed:
25 g = 420 portions / minute
50 g = 350 portions / minute
100 g = 250 portions / minute
200 g = 160 portions / minute
Possibility to purchase additional equipment:
Calibration gear Types 34-4, 34-5
Intestinal clamp Type 60-8 casing support arm (for natural intestines)
Intestinal clamp type 60-7 (with short filling tube)
Ask for an offer
Company: | |
Name and surname: | |
telephone: | |
e-mail: | |
Message content: | |
Na podstawie art. 32 ust 4 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych, zwane dalej RODO Państwa dane przetwarzane są tylko do celów kontaktowych i nie będą udostępniane innym podmiotom niż upoważnionym na podstawie przepisów prawa. Dane będą przetwarzane tylko i wyłącznie do momentu zrealizowania celu, dla którego zostały zebrane. Administratorem podanych przez Panią/Pana danych osobowych za pomocą formularza kontaktowego jest Firma "Inter WIBA Sp. J. Andrzej Wiewióra-Barabach Wiesława Wiewióra-Barabach" z siedzibą w Bielsku-Białej, ul. Krakowska 263, 43-305 Bielsko-Biała. Wybierając drogę kontaktu z nami za pomocą formularza kontaktowego, jednocześnie wyraża Pani/Pan zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych takich jak: imię, nazwisko, nazwa firmy, adres mailowy i telefon. Ma Pan/Pani prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania. Jeśli ktoś naruszy bezpieczeństwo Pana/Pani danych osobowych, przysługuje Panu/Pani prawo złożenia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych. | |